Blog Post

Afdekmaterialen

Uw expert in afdekmateriaal

Afdekmaterialen zijn onmisbaar in een de oppervlakte behadnelingsbranche. Zo kunnen gaten worden afgesloten, schroefdraden afdichten en draadeinden gemaskeert. Wij van Alards Masking Solutions kunnen uw betrouwbare partner zijn in de ontwikkeling van afdekmateriaal op maat voor uw toepassing. Wij werken vrijwel altijd op maat en spelen hierbij optimaal in op uw specifieke wensen en eisen. Daar kunt u van op aan!

Het belang van afdekmateriaal

Afdekmateriaal is van groot belang voor uw productieproces. U kunt hiermee onderdelen lakvrij houden, voor een soepele eindmontage en soms ook ter bescherming. Door de grote diversiteit in afdekmaterialen, snappen wij van Alards Masking Solutions, dat u soms ondersteuning nodig heeft in het maken van de correcte beslissing. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres voor ondersteuning in het optimaliseren van uw maskeerproces.

Wij bieden 5 standaard materialen: siliconen, Kautschuk (rubber), EPDM, LDPE en PVC. Ieder materiaal heeft zo zijn eigen eigenschappen en voordelen. Zo zijn rubberen pluggen erg handig wanneer hoge flexibiliteit gewenst is. En een siliconen afdekkap of doortrekplug komt goed van pas wanneer er hogere hittebestendigheid een vereiste is. Wij bieden zelfs magnetische siliconen – een uniek afdekmateriaal! Wij kunnen u dus altijd voorzien van afdekmateriaal voor uw specifieke toepassing.

Onze service

Om optimaal in te kunnen spelen op uw wensen, leveren wij in veel gevallen maatwerk. Dan bent u er zeker van dat de producten perfect aansluiten op uw onderdelen. U hoeft echter niet bang te zijn dat hier veel tijd overheen gaat: wij houden de lijntjes kort en gaan dus heel snel voor u aan de slag, zodat uw productieproces soepel door kan lopen. Wanneer u een afdekmateriaal al eens eerder hebt besteld, kunnen wij deze bovendien moeiteloos nogmaals produceren. Komt u er niet helemaal uit? Bel, mail of whatsapp Met ons dan adviseren wij u met plezier over de mogelijkheden voor uw toepassing. Geen probleem.

Plaats uw bestelling door contact met ons op te nemen. Dat kan telefonisch of met Whatsapp via 06-48222181 of door ons een bericht te sturen met het online contactformulier. Wij komen zo snel mogelijk op uw verzoek terug, zodat wij vlot aan de slag kunnen. Wij leveren in zowel Nederland als België.